Programma

Open trainingen
De trainingen zijn van 10.00 tot 17.00 en inclusief een overheerlijke lunch en een handige, samenvattende infographic. Wanneer je de driedaagse opleiding doet, krijg je ons mooie en praktische Storyspel© cadeau. We werken altijd in kleine groepen zodat iedereen maximale aandacht kan verwachten.  Onze zakelijke klanten betalen  € 525,- (ex. btw) voor deelname aan een training van een dag en voor de driedaagse opleiding € 1500,- (ex. btw). Maar, ben je een zelfbetaler met een lager budget, dan is het mogelijk om tot een andere prijsafspraak te komen. Neem  gerust contact met ons op.

Opleiding Storytelling vanuit vakmanschap 14-12/18-1/15-2 14-12-2018

Reserveren

2 plaatsen beschikbaar

Deze driedaagse dynamische, praktijkgerichte opleiding bestaat uit de Storytelling Powersessie en twee masterclasses. De deelnemers leren om verhalen te vertellen en te verzamelen vanuit vakmanschap en krijgen door het inspirerende trainingsmateriaal en de tussentijdse doe-opdrachten het veelzijdige instrument Storytelling steeds beter in de vingers. In de masterclasses komen de volgende onderwerpen aan bod: Verhalen in organisaties, verhalen vangen, bron verhalen & zingeving, metaforen, framing, doelgroep & publiek, fysiek in je kracht, archetypes, succes verhalen, power pitches en verhalen duiden.

Aan het eind van deze opleiding vertel en vang je elk verhaal met vertrouwen en plezier en kan je storytelling overtuigd inzetten binnen jouw organisatie!

Powersessie 14-12-2018

Reserveren

2 plaatsen beschikbaar

De Storytelling Powersessie van buro ROOD geeft de basisgereedschappen en het zelfvertrouwen waarmee de deelnemer een authentiek (organisatie)verhaal kan vormgeven en vertellen. Deze dynamische en energieke training bestaat uit een gevarieerd aanbod van werkvormen en technieken, zo wordt er gebruik gemaakt van het unieke door buro ROOD ontwikkelde Storyspel©. Tijdens deze dag maak je kennis met de basis van Storytelling: wat is het precies en wat kun je ermee? Je leert welke elementen een goed verhaal bevat en welke verteltechnieken er zijn. Hoe je thema’s kunt koppelen aan een persoonlijk verhaal, waardoor het verhaal zakelijk inzetbaar wordt. Je krijgt handvatten waarmee je jouw verhaal meer kleur, geur en smaak geeft. Je leert door zelf te doen en daarop feedback te krijgen. Je leert door naar anderen te kijken. Zo maak je kennis met jouw persoonlijke vertelkracht en de reikwijdte van het veelzijdige instrument storytelling.

Masterclass 1 18-01-2019

Reserveren

2 plaatsen beschikbaar

Masterclass 1 is een onderdeel van de driedaagse opleiding Storytelling vanuit vakmanschap en een verdieping op de Storytelling Powersessie. Tijdens deze training gaan we aan de slag met de inzet van metaforen in verhalen, het werken met framing en leer je hoe je jouw verhaal maximaal kunt afstemmen op (verschillende soorten) publiek. Waar we ons ook in gaan verdiepen is het stellen van de juiste verhaalvragen. Hoe haal je verhalen op bij anderen en hoe luister je hier sensitief naar? Hoe zorg je dat je doormiddel van iemands persoonlijke ervaringsverhaal meer te weten komt over dat wat er ècht speelt.

Opleiding Natuurlijk Presenteren 25-01-2019

Reserveren

4 plaatsen beschikbaar

Om een grotere groep in één keer te bereiken wordt veel van de communicatie binnen organisaties in presentatievorm gedaan. buro ROOD begeleidt deelnemers om op natuurlijke wijze de regie van hun presentaties in handen te nemen. Door onze achtergrond in het theater weten wij als geen ander wat er nodig is om een publiek voor je te winnen. Ook weten we vanuit deze roots haarscherp hoe we deelnemers kunnen begeleiden in het omgaan met spanning, angst en onzekerheid. Na de training Natuurlijk Presenteren heb je als deelnemer de gereedschappen en het zelfvertrouwen om een professionele, authentieke presentatie vorm te geven. Door middel van direct toepasbare tips en complimenten krijg je inzicht in zowel inhoud, vorm, houding, stemgebruik, ademhaling, taalgebruik als de inzet van middelen & media. We werken in een kleine groep waar volop ruimte is om op een veilige manier te oefenen.

 

 

Storytelling Masterclass 2 15-02-2019

Reserveren

2 plaatsen beschikbaar

Masterclass twee is een onderdeel van de opleiding storytelling vanuit vakmanschap. Deze masterclass is een verdieping op de Powersessie en masterclass 1. Er wordt ingezoomd op hoe je jouw fysiek zo optimaal mogelijk in kunt zetten om je verhaal te vertellen en je boodschap over te laten komen. Je ontdekt waar spanning zich vastzet in je lijf en wanneer je juist in je kracht staat. Verder gaan we aan de slag met het verdiepen van het geleerde, proeven we aan archetypes en houden we ons bezig met betekenisgeving van de verhalen. Hoe kom je op verhaal? Waarom vertel jij wat je vertelt, en hoe raak je daarmee oprecht een gevoelige snaar bij je luisteraar? We sluiten de dag af met het houden van pitches.

Opleiding Storytelling vanuit vakmanschap 8-3/22-3/5-4 08-03-2019

Reserveren

6 plaatsen beschikbaar

Storytelling Powersessie 08-03-2019

Reserveren

6 plaatsen beschikbaar

Storytelling Masterclass 1 22-03-2019

Reserveren

6 plaatsen beschikbaar

Masterclass 2 05-04-2019

Reserveren

6 plaatsen beschikbaar

Bedankt voor uw reservering! U ontvangt van ons een bevestigingsmail op .

De pagina ververst over 5 seconden.

 

 

Bedankt voor uw reservering! U ontvangt van ons een bevestigingsmail op .

De pagina ververst over 5 seconden.

Contact

buro ROOD
Westeinde 175 Q & F
2512 GX Den Haag

06 19 90 43 56
 • Manon is een energiek, creatief en betrokken theatermaker en trainer, een visionair. Onder haar vertrouwde begeleiding heb ik

  I. Kuiper - Booz
 • Ik heb bewondering voor de manier waarop je ervoor hebt kunnen zorgen dat wij zonder schroom onszelf konden zijn

  T. van der Jagt - Coca-Cola
 • Een heel goede voorstelling; het heeft power, energie (…) Geweldig! Direct de goede toon gezet. En een heldere boodschap.

  J. van Onselen - Gemeente Den Haag
 • The perfect coach for everyone who's willing 2 move forward

  E. Sengers - Haagse Hogeschool
 • In de wereld van trainingen en cursussen wist dit bureau zich te onderscheiden. Vernieuwend, grensverleggend en professioneel.

  R. van Dijk - Politie
 • Met haar positieve benadering zet ze cursisten aan om over hun doelen en zichzelf na te denken en motiveert hen om te groeien

  Josien Roos
 • Een bijzondere aanleg om organisaties en mensen ‘te lezen’. Een pionier op het gebied van Storytelling. Rond 2005 hebben we

  Sandra de Snoo
I. Kuiper - Booz T. van der Jagt - Coca-Cola J. van Onselen - Gemeente Den Haag E. Sengers - Haagse Hogeschool R. van Dijk - Politie Josien Roos Sandra de Snoo

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.