Programma

Open trainingen
De trainingen zijn van 10.00 tot 17.00 en inclusief een overheerlijke lunch en een handige, samenvattende infographic. Wanneer je de driedaagse opleiding doet, krijg je ons mooie en praktische Storyspel© cadeau. We werken altijd in kleine groepen zodat iedereen maximale aandacht kan verwachten.  Onze zakelijke klanten betalen  € 525,- (ex. btw) voor deelname aan een training van een dag en voor de driedaagse opleiding € 1500,- (ex. btw). Maar, ben je een zelfbetaler met een lager budget, dan is het mogelijk om tot een andere prijsafspraak te komen. Neem  gerust contact met ons op.

Opleiding Storytelling vanuit vakmanschap 20-09/18-10/22-11 20-09-2019

Reserveren

3 plaatsen beschikbaar

Powersessie 20-09-2019

Reserveren

3 plaatsen beschikbaar

Masterclass 1 18-10-2019

Reserveren

3 plaatsen beschikbaar

Storytelling en leiderschap 07-11-2019

Reserveren

6 plaatsen beschikbaar

Schrijf je nu in voor onze enerverende Storytelling en Leiderschap tweedaagse op 7 en 8 november. Deze opleiding is bedoeld voor leiders, leidingsgevenden en managers die de kracht van een goed verhaal willen inzetten om mensen in beweging te brengen, veranderingprocessen te begeleiden of het doel van een proces scherp in beeld willen brengen. Het wordt een activerende hands on training met veel direct toepasbare tips waarmee beproefde storytellingstechnieken in de praktijk gebracht kunnen worden. Onderwerpen die langskomen: de opbouw van een verhaal, verteltechnieken, leiderschapsverhalen/ motivational speech, inzet van activerende taal, metaforen en framing en het ophalen van verhalen als diagnose en meetinstrument.

Masterclass 2 22-11-2019

Reserveren

3 plaatsen beschikbaar

Storytelling opfris-dag 19-12-2019

Reserveren

8 plaatsen beschikbaar

Deze spetterende vervolg dag is voor iedereen die een Storytelling training heeft gevolgd bij buro ROOD. Om storytelling echt blijvend in je vingers te krijgen is oefenen ontzettend belangrijk.  Doen, doen, doen is dan ook het uitgangspunt van deze mooie dag. Verder gaan we in op vragen uit jouw praktijk en de actuele trends die in storytellingland leven. Deze dag is bedoeld om een volgende stap te zetten zodat je Storytelling echt duurzaam kan integreren in je werk en dagelijks leven. Dit doen we in de vertrouwde en energieke setting die je van buro ROOD gewend bent. 

Bedankt voor uw reservering! U ontvangt van ons een bevestigingsmail op .

De pagina ververst over 5 seconden.

 

 

Bedankt voor uw reservering! U ontvangt van ons een bevestigingsmail op .

De pagina ververst over 5 seconden.

Contact

buro ROOD
Westeinde 175 Q & F
2512 GX Den Haag

06 19 90 43 56
 • Manon is een energiek, creatief en betrokken theatermaker en trainer, een visionair. Onder haar vertrouwde begeleiding heb ik

  I. Kuiper - Booz
 • Ik heb bewondering voor de manier waarop je ervoor hebt kunnen zorgen dat wij zonder schroom onszelf konden zijn

  T. van der Jagt - Coca-Cola
 • Een heel goede voorstelling; het heeft power, energie (…) Geweldig! Direct de goede toon gezet. En een heldere boodschap.

  J. van Onselen - Gemeente Den Haag
 • The perfect coach for everyone who's willing 2 move forward

  E. Sengers - Haagse Hogeschool
 • In de wereld van trainingen en cursussen wist dit bureau zich te onderscheiden. Vernieuwend, grensverleggend en professioneel.

  R. van Dijk - Politie
 • Met haar positieve benadering zet ze cursisten aan om over hun doelen en zichzelf na te denken en motiveert hen om te groeien

  Josien Roos
 • Een bijzondere aanleg om organisaties en mensen ‘te lezen’. Een pionier op het gebied van Storytelling. Rond 2005 hebben we

  Sandra de Snoo
I. Kuiper - Booz T. van der Jagt - Coca-Cola J. van Onselen - Gemeente Den Haag E. Sengers - Haagse Hogeschool R. van Dijk - Politie Josien Roos Sandra de Snoo

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.