Acces Bars™

Goed nieuws voor iedereen die wat meer wil ontspannen en wat lichter zou willen leven!

Sinds september kan je bij buro ROOD ook terecht voor een ACCESS BARS™ sessieMisschien denk je nu: "Fantastisch, dat wil ik wel! Maar...wat is het eigelijk?"
Kijk, je kunt het als het ware vergelijken met acupressuur, maar dan gericht op 32 specifieke punten en banen op je hoofd, de BARS™ genoemd. Door zachte aanraking van deze punten en banen, in een comfortabele setting, voel je je na een sessie als herboren. Het helpt om oude, soms destructieve gedachtepatronen om te zetten naar nieuwe constructieve gedachtes en acties. En het fijne is: je hoeft er niks voor te doen!

De sessies duren een uur- tot anderhalf uur, zijn één op één en vinden plaats in het Haagse trainingscentrum van buro ROOD. 
Investering: € 70,- per sessie, exclusief 21% btw.

Een greep uit de reacties na een sessie:

"Zeer ontspannen!"

"Ik voel me veel lichter en blijer."

"Ik heb het gevoel steviger in mijn eigen schoenen te staan."

Boek een sessie


 

Bedankt voor uw reservering! U ontvangt van ons een bevestigingsmail op .

De pagina ververst over 5 seconden.

Contact

buro ROOD
Westeinde 175 Q & F
2512 GX Den Haag

06 19 90 43 56
 • Manon is een energiek, creatief en betrokken theatermaker en trainer, een visionair. Onder haar vertrouwde begeleiding heb ik

  I. Kuiper - Booz
 • Ik heb bewondering voor de manier waarop je ervoor hebt kunnen zorgen dat wij zonder schroom onszelf konden zijn

  T. van der Jagt - Coca-Cola
 • Een heel goede voorstelling; het heeft power, energie (…) Geweldig! Direct de goede toon gezet. En een heldere boodschap.

  J. van Onselen - Gemeente Den Haag
 • The perfect coach for everyone who's willing 2 move forward

  E. Sengers - Haagse Hogeschool
 • In de wereld van trainingen en cursussen wist dit bureau zich te onderscheiden. Vernieuwend, grensverleggend en professioneel.

  R. van Dijk - Politie
 • Met haar positieve benadering zet ze cursisten aan om over hun doelen en zichzelf na te denken en motiveert hen om te groeien

  Josien Roos
 • Een bijzondere aanleg om organisaties en mensen ‘te lezen’. Een pionier op het gebied van Storytelling. Rond 2005 hebben we

  Sandra de Snoo
I. Kuiper - Booz T. van der Jagt - Coca-Cola J. van Onselen - Gemeente Den Haag E. Sengers - Haagse Hogeschool R. van Dijk - Politie Josien Roos Sandra de Snoo

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.