Effectief Energiek Exclusief

Met een verfrissende en motiverende invalshoek geeft buro ROOD trainingen gericht op kwaliteitsverbetering, gedragsbewustzijn en persoonlijke effectiviteit. Hierbij staan de mens en zijn potentieel altijd centraal. De trainingen zijn gebouwd op een viertal uitgangspunten: denken in mogelijkheden; leren vanuit ervaring; activerende werkvormen en opbouwende feedback. Vanzelfsprekend is de achtergrond van de trainingen gestoeld op theorie en kennis van methodes zoals Gesprekstechnieken, Groepsdynamica, Neurolinguïstisch Programmeren, Transactionele Analyse en Systemisch Werk.

Alle in-company trainingen van buro ROOD worden afgestemd op de vraag en doelstelling van de opdrachtgever. Mocht u specifieke wensen hebben voor een training die nog niet in ons huidige aanbod is opgenomen, dan ontwikkelen wij met veel plezier een training voor u op maat. Naast de in-company trainingen biedt buro ROOD ook verschillende open trainingen aan waarvoor u zich kunt inschrijven. Onderstaand schema geeft een overzicht van deze trainingen.

DataTrainingsonderwerpPrijsTijdenLocatieAantal
30 maart 2017Storytelling
Powersessie
€ 52509.30-16.30Westeinde 175Q, Den HaagVOL
21 april, 18 mei en 8 juniDriedaagse
opleiding Storytelling
€ 1.47509.30-16.30Westeinde 175 Q, Den Haag3-10
21 april 2017Storytelling
Powersessie
€ 52509.30-16.30Westeinde 175Q, Den Haag3-10
18 mei 2017Storytelling:
Masterclass 1
€ 52509.30-16.30Westeinde 175Q, Den Haag3-10
8 juni 2017Storytelling:
Masterclass 2
€ 52509.30-16.30Westeinde 175Q, Den Haag3-10

Inschrijven kunt u doen door een mail te sturen naar info@burorood.nl.

Lees ook de Benefits & Voorwaarden.

Ik had het gevoel steeds getriggerd te worden door de trainer, vooral door de directe en scherpe feedback. Je leert kennen wat er in je zit, maar waar je je nog niet bewust van was. Alles is in jezelf aanwezig. Ik sluit af met een krachtig gevoel. Ik durf alles aan en heb ruim voldoende bagage om mee aan de slag te gaan.
Deelnemer In-Company Training

Storytelling Powersessie

'Verhalen vertellen vanuit een stevige basis & persoonlijke kracht.' De Storytelling Powersessie van buro ROOD geeft de basisgereedschappen en het zelfvertrouwen waarmee de deelnemer een authentiek (organisatie)verhaal kan vormgeven en vertellen. Deze dynamische en energieke training bestaat uit een gevarieerd aanbod van werkvormen en technieken, zo wordt er gebruik gemaakt van het unieke door buro ROOD ontwikkelde Storyspel©. Tijdens deze dag maak je kennis met de basis van Storytelling: wat is het precies en wat kun je ermee? Je leert welke elementen een goed verhaal bevat en welke verteltechnieken er zijn. Hoe je thema’s kunt koppelen aan een persoonlijk verhaal, waardoor het verhaal zakelijk inzetbaar wordt. Je krijgt handvatten waarmee je jouw persoonlijke verhaal meer kleur, geur en smaak geeft. Je leert door zelf te doen en daarop feedback te krijgen. Je leert door naar anderen te kijken. Zo maak je kennis met jouw persoonlijke vertelkracht!

Speel af

Storytelling vanuit Vakmanschap

Deze dynamische, praktijkgerichte opleiding bestaat uit de Storytelling Powersessie en de Masterclasses 1 & 2. De deelnemers leren om verhalen te vertellen en te verzamelen vanuit vakmanschap en krijgen door het inspirerende trainingsmateriaal en tussentijdse doe-opdrachten het veelzijdige instrument Storytelling steeds beter in de vingers. De basis van het programma wordt gevormd door Het Storyspel©. Aan de hand van de verschillende spelkaarten en bijbehorende werkvormen leer je de toepasbaarheid van Storytelling en jouw persoonlijke vertelkracht goed kennen. Elke dag behandelt specifieke onderwerpen. Zo krijg je onder andere inzicht in de structuur van een verhaal, spanningsopbouw, taalgebruik en het werken met actuele thema’s. Daarnaast leer je verhalen nog meer body te geven door het toevoegen van zintuiglijke details, emoties en dialogen. Ook word je je bewust van je fysieke kracht en aandachtspunten op de gebieden van je stem, mimiek en houding. Je leert omgaan met eventuele spanningen en hoe metaforen een verhaal kunnen versterken. Een ander belangrijk onderdeel van deze opleiding is hoe je jouw verhaal het beste af kunt stemmen op je publiek. Ook gaan we gaan in op het vertellen van je verhaal vanuit inspiratie en zingeving. Het uitgangspunt is de vraag: hoe komen jij, je verhaal en jouw boodschap het beste tot hun recht voor een zo breed mogelijk publiek? In een ontspannen, creatieve en positieve setting krijg je direct toepasbare feedback. Aan het eind van deze opleiding vertel je elk verhaal met meer zelfvertrouwen, overtuiging en plezier!

Storytelling: Masterclass 1

Verhalen delen vanuit zelfinzicht, doelgroepbewustzijn en metaforen.' Deze masterclass is een verdieping op de Storytelling Powersessie. Er wordt ingezoomd op hoe je jouw fysiek zo optimaal mogelijk in kan zetten om je verhaal te vertellen en je boodschap over te laten komen. Je ontdekt waar spanning zich vastzet en wanneer je juist in je kracht staat. Verder gaan we aan de slag met de inzet van metaforen in verhalen en leer je hoe je jouw verhaal kunt afstemmen op (verschillende soorten) publiek.

Storytelling: Masterclass 2

'Verhalen inzetten vanuit inspiratie, authenticiteit en zingeving.' Ook deze masterclass is een verdieping op de Storytelling Powersessie en draait om zingeving en inspiratie. Hoe kom je op verhaal? Hoe vis je naar verhalen bij anderen en hoe luister je daarnaar? Waarom vertel jij wat je vertelt, en hoe raak je daarmee oprecht een gevoelige snaar bij je luisteraar?

Natuurlijk Presenteren

buro ROOD begeleidt deelnemers om op natuurlijke wijze de regie van hun presentatie in handen te nemen. Door onze achtergrond in het theater hebben we een stapje voor op andere aanbieders: wij weten als geen ander wat er nodig is om een publiek voor je te winnen. Ook weten we vanuit deze achtergrond goed hoe deelnemers te begeleiden in het omgaan met spanning en onzekerheid.

Na de training Natuurlijk Presenteren heeft de deelnemer de gereedschappen om vanuit vertrouwen een professionele en authentieke presentatie vorm te geven. Van idee tot uitvoering. De deelnemer krijgt door middel van tips en complimenten inzicht in zowel vorm, inhoud, houding, stemgebruik, ademhaling, taalgebruik als de inzet van middelen & media.

Benefits open trainingen

Voorwaarden open trainingen