Betrokken Betrouwbaar Bekwaam

Manon de Groot-van Gelder

Manon de Groot-van Gelder is in 2003 Cum Laude afgestudeerd als Bachelor of Social Work aan De Haagse Hogeschool. In dit zelfde jaar startte zij haar eigen trainingsbureau, buro ROOD.

Daarnaast is Manon opgeleid tot theaterregisseur en staat zij sinds 2007 aan het artistieke roer van toneelgroep ROOD. Gedreven vanuit een passie voor het in beweging brengen van mensen en geïnspireerd door diverse studies op het gebied van theater, presentatie en communicatie heeft Manon zich gespecialiseerd in het trainen en coachen op gedrag.

Haar energieke werkwijze kenmerkt zich door een positieve, directe en open benadering. Manon motiveert deelnemers om zich vrij te uiten en uit eigen beweging verbetering na te streven.

De grote kracht van Manon is dat ze in de training een sfeer weet te creëren waarbij de deelnemers zich veilig voelen. Dankzij deze veilige sfeer wordt er open en eerlijk gecommuniceerd en heeft de training direct effect. Manon weet daarbij op een plezierige en persoonlijke wijze feedback te geven waardoor deze door de ontvanger als een cadeautje wordt ervaren.E. de Vries
De Onderlinge ‘s Gravenhage

Kristel Keuren

Kristel Keuren is oorspronkelijk opgeleid tot kunstzinnig therapeut in Leiden. Zij gaf zowel in groepsverband als op individuele basis therapie en zette haar kennis en ervaring daarnaast ook in voor teambuildingsactiviteiten. Ingegeven door de interesse die tijdens haar studie ontstond in groepsdynamica en coaching heeft Kristel zich ontwikkeld als bevlogen trainer en coach.

Daarnaast is Kristel werkzaam als actrice en presentatrice, zij heeft haar opleiding gevolgd aan de toneelacademie Maastricht.

Haar benadering is positief, enthousiasmerend en erop gericht om deelnemers te activeren door ze successen te laten ervaren en ze aan te spreken op hun kwaliteiten.

Door wat je van jezelf geeft laat je ons groeien. Ik vind je een erg fijn coach/trainer waar ik 100% mezelf kan zijn en zonder problemen mijn verhaal kwijt kan en wil. Je tips en tricks zijn ook lekker praktisch waardoor ik er echt wat mee kan.Deelnemer In-Company Training
Sdu Uitgevers

Pim Veth

Pim is al jong begonnen met acteren en volgde zijn opleiding bij de Trap. Hij speelde in tv-series als 'Blauw Blauw', 'Rozengeur en Wodka Lime' en schreef en speelde enkele voorstellingen samen met Ernst Dekkers op de Parade.

Daarbij speelde hij gastrollen in diverse films en series. Het presenteren kwam er een paar jaar later bij. 'Lucky Letters' en het kinderprogramma 'Rangers' van het Wereld Natuurfonds zijn enkele voorbeelden op televisie. Op de radio presenteerde hij o.a. 'Brommerskieken' (BNN/3FM met Sophie Hilbrand) en 'Braque' bij ID&T Radio.

Een aantal jaar geleden begon hij met het inspreken van commercials en tekenfilms. Ook leidt hij debatten en is hij dagvoorzitter tijdens evenementen. Met buro ROOD ontwikkelde hij o.a. de voorstelling 'Besmettelijk', een cabaretvoorstelling over de effecten van verzuim.


Ernst Dekkers

Ernst Dekkers besloot na het afronden van zijn studie archeologie dat hij toch maar liever acteur wilde worden, en deed vervolgens een driejarige theateropleiding. Sinds het voltooien daarvan in 1999 speelde hij een aantal zomers op het reizende theaterfestival 'De Parade' samen met collega Pim. Op televisie is Ernst te zien geweest in gastrollen van verschillende series waaronder Voetbalvrouwen, Flikken Maastricht, Deadline en Seinpost Den Haag.

Daarnaast speelde hij twee seizoenen de rol Taco Kuiper in de serie van Speijk (2005-2007) en in 2010 de rol van Arie in de SBS-6 serie de Hoofdprijs.

Sinds 2005 timmert hij ook aan de weg als stemacteur en is hij te horen geweest in vele commercials op radio en tv. In de tussentijd is het archeologievirus weer aan het opspelen: Ernst studeert in 2013 nogmaals af als archeoloog. Dan verschijnt er tevens een boek van zijn hand over een opgraving in Aarle-Rixtel. Maar het acteren blijft trekken. Zo speelt Ernst in een nieuwe TV-serie over Johan Cruijff de rol van diens vader.


Freelancers

Naast het bovengenoemde vaste team werkt buro ROOD intensief en regelmatig samen met een poule van meer dan twintig professionals op het gebied van training, coaching, theater, theatertechniek, logopedie, inkoop en film.